We use cookies to ensure that we give you the best experience, If you continue using our website, we'll assume that you are happy to receive all cookies. Read More

 

This Privacy Policy explains practices regarding the collection, use and disclosure of certain information, including your personal information, by the Streamark company.

Contacting Us

For any questions concerning your account, please visit our website www.arktvlive.com, on the Contact us page. For questions specifically concerning this Privacy Statement or our use of your personal information, cookies or similar technologies, please contact us by email at support_live@arktv.ro.

The data controller of your personal information is Streamark SRL., which also provides the service to you. Please note that if you contact us to assist you, for your safety and ours we may need to authenticate your identity before fulfilling your request.

Collection of Information

We receive and store information about you such as:

Information you provide us: We collect information you provide to us which includes:

your name, gender, date of birth, citizenship, marital status, email address, postal address, occupation, income, education, hobbies, location, payment method and telephone number. We collect this information in a number of ways, including when you enter it (Log in / Register) while using our service, interact with our customer service, or participate in surveys or marketing promotions; and

information collected when you choose to provide reviews or ratings, taste preferences, account settings, set preferences in Your Account or otherwise provide information to us through our service or elsewhere

Information we collect automatically: we collect information regarding you and your use of our service, your interactions with us and our advertising, as well as information regarding your computer or other device used to access our service (such as gaming systems, smart TVs, mobile devices and set top boxes). This information includes:

- your activity on www.arktvlive.com website, such as title selections, watch history and search queries;

- details regarding your interactions with customer service department, such as the date, time and reason for contacting us, transcripts of any e-mail conversations, and if you call us, your phone number;

- device IDs or unique identifiers, device and software characteristics (such as type and configuration), connection information, statistics on page views, referral URLs, IP address and standard web log information;

information collected via the use of cookies, web beacons and other technologies, including ad data (such as information on impressions delivered to a cookie, the site URL where the impression was delivered, as well as the date and time).

Information from other sources: we might supplement the information described above with information we obtain from other sources, including from both online and offline data providers. Such supplemental information could include demographic data, interest based data and internet browsing behavior.

Please note that we do NOT store credit/debit card details in electronic format or physical format, in any facility operated by us; this information cannot be used by our staff. All the financial operations are handled by third party payment gateways.

Use of Information

We use the information we collect to provide, analyze, administer, enhance and personalize our services and marketing efforts, to process your registration, your orders and your payments and to communicate with you on these and other topics. For example, we use the information we collect for:

determining your general geographic location, providing you with customized and personalized viewing recommendations for movies and TV shows we think will be enjoyable, determining your internet service provider and helping us quickly and efficiently respond to inquiries and requests;

preventing, detecting and investigating potentially prohibited or illegal activities, including fraud and enforcing our terms;

analyzing and understanding our audience; improving our service (including our user interface experiences), delivery optimization and content selection;

communicating with you concerning our service (for example by email, push notifications and text messaging), so that we can send you news about ARKTVLive, details about new features and content available on ARKTVLive and special offers, promotional announcements and consumer surveys and to assist you with operational requests such as password reset requests.

Disclosure of Information

We disclose your information for certain purposes and to third parties, as described below:

Service Providers: We use other companies, agents or contractors ("Service Providers") to perform services on our behalf or to assist us with the provision of services to you. For example, we engage Service Providers to provide marketing, advertising, communications, infrastructure and IT services, to personalize and optimize our service, to process credit card transactions or other payment methods, to provide customer service, to collect debts, to analyze and enhance data (including data about users' interactions with our service) and to process and administer consumer surveys. In the course of providing such services, these Service Providers may have access to your personal or other information. We do not authorize them to use or disclose your personal information except in connection with providing their services.

Promotional offers: We may offer joint promotions or programs that, in order for your participation, will require us to share your information with third parties. In fulfilling these types of promotions, we may share your name and other information regarding the incentive. Please note that these third parties are responsible for their own privacy practices.

Protection of Streamark and others: Streamark and its Service Providers may disclose and otherwise use your personal data and other information where we or they reasonably believe such disclosure is needed to (a) satisfy any applicable law, regulation, legal process or governmental request, (b) enforce applicable terms of use, including investigation of potential violations thereof, (c) detect, prevent or otherwise address illegal or suspected illegal activities (including payment fraud), security or technical issues or (d) protect against harm to the rights, property or safety of ARKTVLive, its users or the public, as required or permitted by law.

Business transfers: in connection with any reorganization, restructuring, merger or sale or other transfer of assets, we will transfer information, including personal information, provided that the receiving party agrees to respect your personal information in a manner that is consistent with our Privacy Statement.

Whenever in the course of sharing information we transfer personal information to countries outside of the European Economic Area and other regions with comprehensive data protection laws, we will ensure that the information is transferred in accordance with this Privacy Statement and as permitted by the applicable laws on data protection.

You may also choose to disclose your information in the following ways:

- Certain portions of our service may contain a tool which gives you the option to share information by email and social or other sharing applications, using the clients and applications on your smart device;

- Social plugins (including those offered by Facebook, Twitter and Google) allow you to share information on those platforms.

Social plugins and social applications are operated by the social network themselves, and are subject to their terms of use and privacy policies.

Access to Your Account and Profiles

In order to provide you with ease of access to your account and to help administer the ARKTVLive service, we implement technology that enables us to recognize you as the account holder and provide you with direct access to your account without requiring you to retype any password or other user identification when you revisit the ARKTVLive Website. You can choose not to take advantage of this feature on your computer by unchecking the box "Remember me next time" when you log in to the website. To remove access to your ARKTVLive account from your devices: (a) visit "My Account", choose "Log out or (b) delete your ARKTVLive settings from your device (steps vary by device and the option may not be available on all devices). Where possible, users of public or shared devices should log out at the completion of each visit. If you sell or return a computer or ARKTVLive ready device, you should log-out and deactivate the device before doing so. If you do not maintain the security of your password or device, or fail to log out or deactivate your device, subsequent users may be able to access your account, including your personal information.

If you share or otherwise allow others to have access to your account, they will be able to see your information, including in some cases, personal information, such as your watch history and account information (including your email address or other information in My Account).

Please note that profiles are freely available to everyone who uses your ARKTVLive account, so that anyone with access to your ARKTVLive account can navigate to and use, edit or delete any information. You should explain this to others with access to your account, and if you do not wish them to use or update your profile, be sure to let them know.

Your Rights

You can request access to your personal information or correct or update out-of-date or inaccurate personal information we hold about you. You can most easily do this by visiting the "My Account" section of our website, where you have the ability to access and update a broad range of information about your account, including your contact information, your ARKTVLive payment information and various related information about your account. You must be signed in to access "My Account."

You may also ask us to delete personal information that we hold about you if it is no longer needed to provide the service to you, for our billing or records purposes or for other lawful reasons. To do this or if you have any other question regarding our privacy practices, please contact us at support_live@arktv.ro.

Security

We have implemented security safeguards designed to protect the personal information that you provide in accordance with industry standards. Access to your data on our Services is password-protected and data such as credit card information is protected by SSL encryption when it is exchanged between your web browser and the Services. To protect any data you store on our servers, we also regularly monitor our system for possible vulnerabilities and attacks, and we use a Tier-1 secured-access data center. However, since the internet is not a 100% secure environment, we cannot ensure or warrant the security of any information that you transmit to us. There is no guarantee that information may not be accessed, disclosed, altered or destroyed by breach of any of our physical, technical or managerial safeguards. It is your responsibility to protect the security of your login information. Please help keep your account safe by using a strong password.

Other Websites, Platforms and Applications

The ARKTVLive service may be provided through platforms or contain links to sites operated by third parties whose policies regarding the handling of information may differ from ours. For example, you may be able to access www.arktvlive.com website website through platforms such as gaming systems, smart TVs, mobile devices, set top boxes and a number of other internet connected devices. These websites and platforms have separate and independent privacy or data policies, privacy statements, notices and terms of use. If you follow a link on our platform, which leads to another site or service, this policy will no longer apply. We are not responsible for the information handling practices of third party sites or services and we encourage you to read the privacy policies appearing on those sites or services.

Children

You must be 18 years of age or older to subscribe to the ARKTVLive service.

While individuals under the age of 18 may utilize the service, they may do so only with the involvement, supervision and approval of a parent or legal guardian.

Data outside EU and EEA

Personal data in the EU is protected by data protection laws, however other countries may not protect your personal data in the same way. Our platform or parts of our platform, may be hosted in servers located outside the EU, this means that we may transfer any information which is submitted by you through our platform, outside the European Economic Area ("EEA"). If we do this, we will take steps to ensure that our hosting provider uses the necessary level of protection for your information. If you do not want your information to be transferred outside the EEA you should not use our platform.

Changes to This Privacy Statement

We will update this Privacy Statement from time to time in response to changing legal, regulatory or operational requirements. We will provide notice of any such changes (including when they will take effect) in accordance with law. Your continued use of the ARKTVLive website after any such updates take effect will constitute acceptance of those changes. If you do not accept any updates to this Privacy Policy, you may cancel your use of the ARKTVLive website. To see when this Privacy Policy was last updated, please see the "Last Updated" section below.

Cookies and Internet Advertising

We and our Service Providers use cookies and other technologies for various reasons. For example, we use cookies and other technologies to make it easy to access our services by remembering you when you return, to provide and analyze our services, to learn more about our users and their likely interests and to deliver and tailor marketing or advertising. We want you to be informed about our use of these technologies, so this notice explains the types of technologies we use, what they do and your choices regarding their use.

1. What are cookies?

Cookies are small data files that are commonly stored on your device when you browse and use websites and online services. They are widely used to make websites work or to work more efficiently, as well as to provide reporting information and assist with service or advertising personalization.

Cookies are not the only types of technology that enable this functionality; we also use other similar types of technologies. See below for more information and examples.

2. Why does ARKTVLive use cookies?

We and our service providers may use the following types of cookies:

Essential cookies: these cookies are strictly necessary to provide our website or online service. For example, we or our Service Providers may use these cookies to authenticate and identify our members when they use our websites and applications so we can provide our service to them. They also help us to enforce our Terms of Use, prevent fraud and maintain the security of our service.

Performance and functionality cookies: these cookies are not essential, but help us to personalize and enhance your online experience with ARKTVLive. For example, they help us to remember your preferences and prevent you from needing to re-enter information you previously provided (for example, during member sign up). We also use these cookies to collect information (such as popular pages, conversion rates, viewing patterns, click-through and other information) about our visitors' use of the ARKTVLive website so that we can enhance and personalize our website and service and conduct market research. Deletion of these types of cookies will result in limited functionality of our service.

 

STREAMARK SRL is registered in the A.N.S.P.D.C.P. (Data Protection Agency) under no. 23193.

Last updated: 1st of January 2017

 

 

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate explica practicile SC Streamark SRL referitoare la colectarea, utilizarea si dezvaluirea anumitor informatii, inclusiv a informatiilor personale.

Cum ne poti contacta

Pentru orice intrebari referitoare la contul tau, te rugam sa vizitezi site-ul www.arktvlive.com sectiunea Contact. Pentru intrebari specifice cu privire la Politica de confidentialitate sau cu privire la utilizarea informatiilor personale, a cookie-urilor sau a tehnologiilor similare, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, la support_live@arktv.ro.

Operatorul de date a informatiilor personale este SC Streamark SRL. Te rugam sa retii ca, in cazul in care ne contactezi pentru a-ti oferi asistenta, pentru siguranta ta si a noastra, putem avea nevoie sa iti certificam identitatea inainte de indeplinirea solicitarii tale.

Colectarea informatiilor

Primim si stocam informatii despre tine, cum ar fi:

Informatiile pe care ni le furnizezi:

-  numele, sexul, data nasterii, cetatenia, starea civila, adresa de e-mail, adresa postala, ocupatia, venitul, educatia, hobby-uri, locatia, metoda de plata si numarul de telefon. Colectam aceste informatii intr-un numar de moduri, inclusiv atunci cand le introduci (Autentificare / Inregistrare), in timp ce folosesti serviciul nostru, interactionezi cu serviciul nostru pentru clienti sau participi la sondaje/ promotii de marketing; si

-  informatiile colectate atunci cand alegi sa ne comunici comentarii, evaluari sau preferinte, sa iti setezi preferintele in contul tau sau in alt mod. 

Informatiile pe care le colectam in mod automat: colectam informatii cu privire la persoana ta si la utilizarea serviciului nostru, cu privire la interactiunile tale cu noi si publicitatea noastra, precum si informatii cu privire la computerul tau sau la alt dispozitiv utilizat pentru a avea acces la serviciul nostru (cum ar fi sistemele de jocuri, televizoarele inteligente, dispozitivele mobile si receiverele). Aceste informatii includ:

-  activitatea pe site-ul www.arktvlive.com, cum ar fi selectii din titlu, vizionarea istoricului si cererile de cautare;

-  detalii cu privire la interactiunile tale cu departamentul Suport, cum ar fi data, ora si motivul pentru care ne-ai contactat, transcrierile oricaror conversatii pe e-mail iar daca ne suni, numarul tau de telefon;

-  ID-uri de dispozitiv sau identificatori unici, caracteristici ale dispozitivelor si caracteristici de software (cum ar fi tipul si configuratia), informatiile privind conectarea, statisticile cu privire la vizualizarile paginilor, URL-uri de sesizare, adresa IP si informatii standard ale jurnalului web;

-  informatii colectate prin utilizarea de cookie-uri, de semnalizatoare web si de alte tehnologii, inclusiv datele din anunturi (cum ar fi informatiile privind afisarile livrate la un cookie, site-ul URL in cazul in care s-a furnizat amprenta, precum si data si ora).

Informatii din alte surse: am putea suplimenta informatiile prezentate mai sus, cu informatiile pe care le obtinem din alte surse, atat de la furnizorii de date online, cat si offline. Astfel de informatii suplimentare ar putea include date demografice, date pe baza de interes si comportamentul de navigare pe internet.

Te rugam sa retii ca noi NU stocam detaliile cardului de credit / debit in format electronic sau in format fizic, in orice instalatie operata de catre noi; aceste informatii nu pot fi utilizate de catre personalul nostru. Toate operatiunile financiare sunt gestionate prin gateway-uri de plata a tertei parti.

Utilizarea informatiilor

Utilizam informatiile pe care le colectam pentru a furniza, analiza, administra, imbunatati si personaliza serviciile si eforturile noastre de marketing, pentru a-ti procesa inregistrarea, comenzile, platile si pentru a comunica cu tine referitor la aceste subiecte, precum si la altele. De exemplu, folosim informatiile pe care le colectam pentru:

§  determinarea locatiei geografice generale, oferindu-ti recomandari de vizionare personalizate pentru filme si emisiuni TV, pe care consideram ca le poti viziona cu placere, stabilind furnizorul de servicii de internet si ajutandu-ne rapid si eficient sa raspundem la solicitari si la cereri;

§  prevenirea, detectarea si investigarea activitatilor potential interzise sau ilegale, inclusiv frauda si aplicarea termenilor nostri;

§  analiza si intelegerea audientei noastre; imbunatatirea serviciilor noastre (inclusiv experientele noastre de interfata cu utilizatorul), optimizarea livrarii si selectia de continut;

§  comunicarea cu tine in ceea ce priveste serviciile pe care noi le oferim (de exemplu, prin e-mail, notificari push si mesaje text), astfel incat sa iti putem trimite noutati despre ARKTVLive, detalii despre noile caracteristici si continutul disponibil pe ARKTVLive, precum si oferte speciale, anunturi promotionale si sondaje ale consumatorilor si sa te ajutam referitor la solicitarile operationale, cum ar fi solicitarile de resetare a parolei.

Dezvaluirea informatiilor

Dezvaluim informatiile tale pentru anumite scopuri si catre terte parti, dupa cum se mentioneaza mai jos:

-  Grupul de companii Streamark: impartasim informatiile care te privesc cu grupul de companii Streamark, dupa cum este necesar, pentru: prelucrarea si stocarea datelor, oferindu-ti acces la serviciile noastre, furnizarea de asistenta pentru clienti, luarea deciziilor cu privire la imbunatatirea serviciilor, dezvoltarea de continut, marketing si in alte scopuri descrise in sectiunea Utilizare de Informatii din aceasta Declaratie de Confidentialitate.

-  Furnizori de servicii: Folosim alte companii, agenti sau contractanti ("Furnizori de servicii") pentru a efectua servicii in numele nostru sau pentru a ne ajuta la furnizarea de servicii pentru tine. De exemplu, ne angajam furnizorii de servicii sa ne ofere servicii de marketing, publicitate, comunicatii, infrastructura si servicii IT, pentru a ne personaliza si pentru a ne optimiza serviciile, pentru a procesa tranzactiile cu carduri de credit sau cu alte metode de plata, pentru a oferi servicii pentru clienti, pentru a colecta datorii, pentru a analiza si pentru a mari baza de date (inclusiv date despre interactiunile utilizatorilor cu serviciul nostru), precum si pentru a procesa si a administra sondaje ale consumatorilor. In cursul furnizarii acestor servicii, acesti Furnizori de Servicii pot avea acces la informatiile tale personale sau la alte informatii. Noi ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie informatiile care te privesc doar in legatura cu furnizarea serviciilor lor.

Oferte promotionale: Putem oferi promotii sau programe comune care, pentru ca tu sa poti participa, necesita un schimb de informatii cu terte parti. Pentru realizarea acestor tipuri de promotii, putem dezvalui numele tau, precum si alte informatii in legatura cu premiul. Te rugam sa retii ca aceste terte parti sunt responsabile pentru practicile de confidentialitate proprii.

Protectia Streamark si a altor informatii: Streamark si furnizorii sai de servicii pot dezvalui si pot utiliza informatiile tale personale, precum si alte informatii in cazul in care noi sau acestia credem, in mod rezonabil, ca o astfel de dezvaluire este necesara pentru a: (a) respecta orice lege aplicabila, regulament, proces legal aplicabil sau o solicitare guvernamentala, (b) a pune in aplicare termenii de utilizare, inclusiv investigarea posibilelor incalcari ale acestora, (c) a detecta, preveni sau gestiona in alt mod activitati ilegale sau suspecte (inclusiv frauda privind plata), probleme de securitate sau tehnice sau (d) a proteja impotriva efectelor nocive privind drepturile, proprietatea sau siguranta ARKTVLive, a utilizatorilor sai sau a publicului, dupa cum este necesar sau permis in mod legal.

Transferuri de afaceri: in legatura cu orice reorganizare, restructurare, fuziune sau vanzare sau in legatura cu orice alt transfer de active, vom transfera informatii, inclusiv informatii cu caracter personal, cu conditia ca partea destinatara sa fie de acord sa respecte datele tale personale intr-un mod care este in concordanta cu Declaratia noastra de confidentialitate.

De fiecare data, pe perioada schimbului de informatii, cand transmitem informatii personale catre tarile din afara Spatiului Economic European si in alte regiuni cu legi cuprinzatoare privind protectia datelor, ne asiguram ca informatiile sunt transferate in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate si conform celor permise de legile aplicabile privind protectia datelor.

De asemenea, poti alege sa dezvalui informatiile personale in urmatoarele moduri:

Anumite parti ale serviciului nostru pot contine un instrument care sa iti ofere posibilitatea de a face schimb de informatii prin e-mail si aplicatii de partajare sociale sau de alta natura, folosind clientii si aplicatiile pe dispozitivul inteligent;

Plugin-uri sociale (inclusiv cele oferite de Facebook, Twitter si Google) iti permit sa partajezi informatii cu privire la aceste platforme.

Plugin-urile sociale si aplicatiile sociale sunt operate de reteaua sociala si sunt supuse termenilor acestora de utilizare, precum si politicilor de confidentialitate.

Accesul la cont si la profiluri

Pentru a iti oferi facilitate de acces la contul tau si pentru a ajuta la administrarea serviciului ARKTVLIve, vom pune in aplicare tehnologia care ne permite sa te recunoastem ca si titular de cont si iti oferim acces direct la contul tau fara sa fie necesar sa reintroduci parola sau ID-ul de utilizator, atunci cand revizitezi site-ul www.arktvlive.com. Poti alege sa nu profiti de aceasta functie pe computerul tau, debifand caseta "Tine-ma minte data viitoare", atunci cand te conectezi la site-ul web. Pentru a elimina accesul la contul tau ARKTVLive de la dispozitivele tale: (a) viziteaza "Contul meu", selecteaza "Log out” sau (b) sterge setarile ARKTVLive din dispozitiv (etapele variaza in functie de dispozitiv si optiunea poate sa nu fie disponibila pe toate dispozitivele). Daca este posibil, utilizatorii de dispozitive publice sau partajate ar trebui sa se delogheze la incheierea fiecarei vizite. Daca vinzi sau returnezi un computer sau un dispozitiv ARKTVLive, ar trebui sa te deloghezi si sa dezactivezi dispozitivul inainte de a face acest lucru. Daca nu mentii securitatea parolei sau a dispozitivului sau daca nu reusesti sa te deconectezi sau sa iti dezactivezi dispozitivul, utilizatorii pot ulterior accesa contul tau, inclusiv informatiile tale personale.

Daca trimiti sau permiti altora, intr-un alt mod, sa aiba acces la contul tau, acestia vor putea vedea informatiile, inclusiv, in unele cazuri, informatiile cu caracter personal, cum ar fi istoricul de vizionari si informatiile privind contul (inclusiv adresa de e-mail sau alte informatii din Contul meu).

Te rugam sa retii ca profilurile sunt disponibile in mod liber pentru oricare utilizator al contului tau ARKTVLive, astfel incat orice persoana cu acces la contul tau ARKTVLive poate naviga si poate utiliza, edita sau sterge orice informatie. Ar trebui sa explici acest lucru si altor persoane care au acces la contul tau si, daca nu doresti ca acestea sa utilizeze sau sa actualizeze profilul tau, asigura-te ca le informezi despre acest aspect.

Drepturile tale

Poti solicita accesul la informatiile tale personale sau poti corecta sau actualiza informatiile cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt actuale, pe care le detinem despre tine. Poti face cel mai usor acest lucru vizitand sectiunea "Contul meu" din cadrul site-ului nostru, unde ai posibilitatea de a accesa si de a actualiza o gama larga de informatii despre contul tau, inclusiv informatiile tale de contact, informatiile de plata ARKTVLive, precum si diferite informatii legate despre contul tau. Trebuie sa fii conectat pentru a accesa "Contul meu".

De asemenea, ne poti cere sa stergem informatiile personale pe care le detinem despre tine in cazul in care nu mai sunt necesare pentru a-ti furniza serviciile, pentru scopurile noastre de facturare sau de inregistrare sau din alte motive legale. Pentru a face acest lucru sau daca ai orice alte intrebari cu privire la practicile noastre de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la support_live@arktv.ro.

Securitate

Am implementat garantii de securitate menite sa protejeze informatiile personale pe care le furnizezi, in conformitate cu standardele industriei. Accesul la datele referitoare la serviciile noastre este protejat prin parola, iar datele referitoare la informatiile de card de credit sunt protejate prin criptarea SSL atunci cand sunt transmise intre browser-ul web care iti apartine si Servicii. Pentru a proteja orice fel de date stocate de tine pe serverele noastre, monitorizam, de asemenea, cu regularitate, sistemul nostru pentru a identifica posibilele vulnerabilitati si atacuri si folosim un centru de date cu acces securizat Tier-1. Cu toate acestea, din moment ce internetul nu este un mediu sigur 100%, nu putem asigura sau garanta securitatea oricarei informatii pe care o transmiti catre noi. Nu exista nicio garantie ca informatiile respective nu pot fi accesate, divulgate, modificate sau distruse prin incalcarea oricareia dintre garantiile noastre fizice, tehnice sau manageriale. Ai responsabilitatea de a proteja securitatea informatiilor tale de conectare. Te rugam sa iti pastrezi contul in siguranta prin utilizarea unei parole puternice.

Alte site-uri, platforme si aplicatii

Serviciul ARKTVLive poate fi furnizat prin intermediul unor platforme sau poate contine link-uri catre site-uri operate de catre terte parti ale caror politici, in ceea ce priveste prelucrarea informatiilor poate diferi de ale noastre. De exemplu, ai putea accesa site-ul www.arktvlive.com prin intermediul unor platforme, cum ar fi sistemele de jocuri, televizoare inteligente, dispozitive mobile, set top box si un numar de alte dispozitive conectate la internet. Aceste site-uri si platforme au politici separate si independente de confidentialitate sau de date, declaratii de confidentialitate, notificari si termeni de utilizare. In cazul in care urmezi un link pe platforma noastra, ceea ce duce la un alt site sau serviciu, aceasta politica nu se va mai aplica. Nu suntem responsabili pentru practicile de gestionare a informatiilor din partea site-urilor sau a serviciilor tertelor parti si va recomandam sa cititi politicile de confidentialitate care apar pe aceste site-uri sau servicii.

Copii

Trebuie sa ai 18 ani sau mai mult pentru a va abona la serviciul ARKTVLive. Persoanele cu varsta sub 18 ani pot utiliza serviciul numai cu implicarea, supravegherea si aprobarea unui parinte sau a tutorelui legal.

Date din afara UE si SEE

Datele cu caracter personal in UE sunt protejate de legile privind protectia datelor, cu toate acestea alte tari nu iti pot proteja datele personale in acelasi mod. Platforma noastra sau parti ale platformei noastre pot fi gazduite pe servere situate in afara UE, iar acest lucru inseamna ca putem transfera orice informatie care este prezentata de tine, prin intermediul platformei noastre, in afara Spatiului Economic European ("SEE"). Daca facem acest lucru, vom lua masuri pentru a ne asigura ca furnizorul nostru utilizeaza nivelul de protectie necesar pentru informatiile tale. In cazul in care nu doresti ca informatiile tale sa fie transferate in afara SEE, nu ar trebui sa folosesti platforma noastra.

Modificari la aceasta Declaratie de confidentialitate

Vom actualiza aceasta Declaratie de confidentialitate periodic, ca raspuns la modificarea cerintelor legale, de reglementare sau operationale. Vom furniza o notificare cu privire la orice astfel de modificari (inclusiv atunci cand acestea vor intra in vigoare), in conformitate cu legea. Utilizarea in continuare a site-ului ARKTVLive dupa orice astfel de actualizari intra in vigoare, va constitui acceptarea acestor modificari. Daca nu accepti nicio actualizare la aceasta Politica de Confidentialitate, poti anula utilizarea site-ului ARKTVLive. Pentru a vedea cand a fost actualizata ultima oara aceasta Politica de confidentialitate, te rugam sa consulti sectiunea "Ultima actualizare" de mai jos.

Cookie-urile si Publicitatea pe internet

Noi si furnizorii nostri de servicii folosim cookie-uri si alte tehnologii din diferite motive. De exemplu, folosim cookie-uri si alte tehnologii pentru a face mai usor accesul la serviciile noastre, amintindu-ne de tine atunci cand revii, oferind si analizandu-ne serviciile, le folosim pentru a afla mai multe despre utilizatorii nostri si despre interesele probabile ale acestora, precum si pentru a oferi si adapta serviciile de marketing sau de publicitate. Noi dorim sa fii informat cu privire la utilizarea de catre noi a acestor tehnologii, astfel incat aceasta comunicare explica tipurile de tehnologii pe care le folosim, ceea ce fac, precum si alegerile tale in ceea ce priveste utilizarea acestora.

1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fisiere de date care sunt in mod obisnuit stocate pe dispozitivul tau atunci cand rasfoiesti si utilizezi site-uri web si servicii on-line. Ele sunt utilizate pe scara larga pentru a face site-urile sa functioneze sau pentru a lucra mai eficient, precum si de a furniza informatii de raportare si de a asista prin personalizarea serviciului sau a publicitatii.

Cookie-urile nu sunt singurele tipuri de tehnologii care permit aceasta functionalitate; folosim si alte tipuri similare de tehnologii. A se vedea mai jos pentru mai multe informatii si exemple.

2. De ce utilizeaza ARKTVLive cookie-uri?

Noi si furnizorii nostri de servicii putem utiliza urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri esentiale: aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru a oferi site-ul nostru sau serviciile online. De exemplu, noi sau furnizorii nostri de servicii putem utiliza aceste cookie-uri pentru a autentifica si pentru a identifica membrii nostri atunci cand acestia folosesc site-urile si aplicatiile noastre, astfel incat sa le putem oferi serviciile noastre. De asemenea, ne ajuta sa punem in aplicare Termenii de utilizare, sa prevenim frauda si sa mentinem securitatea serviciului nostru.

Cookie-uri ce masoara performanta si functionalitatea: aceste cookie-uri nu sunt esentiale, dar ne ajuta sa iti personalizam si sa iti imbunatatim experienta online cu ARKTVLive. De exemplu, ne ajuta sa ne amintim preferintele tale si impiedica necesitatea de a reintroduce informatiile furnizate anterior (de exemplu, in timpul accesarii ca membru). De asemenea, folosim aceste cookie-uri pentru a colecta informatii (cum ar fi paginile populare, ratele de conversie, modelele de vizualizare, click-through si alte informatii) cu privire la utilizarea de catre vizitatorii nostri a site-ului ARKTVLive, astfel incat putem imbunatati si personaliza site-ul si serviciile noastre pentru a efectua o cercetare de piata. Stergerea acestor tipuri de cookie-uri vor avea ca rezultat o functionalitate limitata a serviciului nostru.

 

STREAMARK SRL este inregistrata si avizata de catre A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de Inregistrare 23193.

Ultima actualizare: 1 ianuarie 2017