Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea acestora. Citeste mai mult

 

ARKTVLive este o revolutie in divertismentul online.

ARKTVLive este o platforma de televiziune live si VOD din Romania, 100% legala, disponibila pe desktop, iOS (iPhone si iPad), Android (smartphone si tableta), Smart TV.

Membrii au acces la stiri de ultima ora, competitii sportive transmise live, emisiuni TV, videoclipuri muzicale, fisiere video din domeniile culinar, auto, turistic, etc.

Pachetul ARKTVLive include canale TV romanesti si internationale de stiri, muzica, documentare, o librarie vasta de fisiere video si o selectie de posturi radio.

"Free Zone" este disponibila doar pentru testarea performantelor platformei si ofera acces la un continut limitat.

ARKTVLive este un produs al companiei Streamark. In peste 12 ani de cercetare, dezvoltare si design de platforme multimedia, Streamark a devenit un benchmark in industria de live streaming, prin dezvoltarea de platforme 100% proprietare pentru Mobile TV / IPTV / Web TV, care au fost concretizate in servicii B2C si B2B din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii.

In prezent, fiecare proces al streamingului este perfect integrat. Aceasta performanta este neegalata in segment.

Tehnologia performanta asigura adaptarea la viteze de internet diverse, totul pentru a oferi o experienta de vizionare superioara si calitate premium oriunde in lume.

Continutul oferit pe platforma ARKTVLive este securizat la cele mai inalte standarde din industrie.