Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea acestora. Citeste mai mult

 

Despre noi:

ARKTVLive este o revolutie in divertismentul online.

ARKTVLive este un produs al companiei Streamark. In peste 12 ani de cercetare, dezvoltare si design de platforme multimedia, Streamark a devenit un benchmark in industria de live streaming, prin dezvoltarea de platforme 100% proprietare pentru Mobile TV / IPTV / Web TV, care au fost concretizate in servicii B2C si B2B din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii.

Cum functioneaza platforma?

Ca sa poti accesa continutul platformei noastre, va trebui sa iti creezi un cont folosind o adresa de e-mail sau te poti loga folosind contul Facebook sau Google+.

Contul ARKTVLive se poate folosi pe platforma web, prin intermediul unui browser instalat pe computerul tau (recomandam Chrome), precum si pe aplicatiile mobile pentru Android si iOS.

Cum functioneaza sistemul de abonament?

Te poti abona prin intermediul pachetului lunar ce se regaseste atat pe site-ul nostru, cat si in cadrul aplicatiilor mobile.

Te poti abona pe o perioada de 30 de zile, iar platile sunt recurente.

Cum pot plati?

Plata se poate efectua prin intermediul Paypal sau prin in-app purchase folosind un card de credit. Dupa finalizarea platii, perioada de abonament va fi adaugata automat la contul tau si accesibila imediat. Alternativ, in functie de disponibilitate, plata se poate efectua si direct, in magazinele de aplicatii.

Cum pot beneficia de suport suplimentar? 

Iti stam la dispozitie non-stop cu un departament de Suport. Ne poti contacta la urmatoarea adresa de email: support_live@arktv.ro

Cum pot anula abonamentul dupa expirarea pachetului achizitionat?

Nu este nevoie de nicio procedura suplimentara sau plata unei taxe suplimentare. Abonamentul poate fi reinnoit oricand doresti, prin achizitionarea unui nou pachet.

 

Intrebari tehnice:

 

Am uitat parola!

Foloseste butonul de "Forgot Password" pe care il vei gasi in meniul de Log in. Pe adresa ta de e-mail vei primi un link, ce te va ajuta sa resetezi parola. In cazul in care nu primesti niciun mail in 10 minute, verifica si in folderul Spam.

Pe ce dispozitive pot viziona ARKTVLive?

Pe un computer Windows sau Mac, folosind un browser, pe dispozitive mobile (Smart-Phone, tableta) cu ajutorul aplicatiilor gratuite ARKTV disponibile pentru iOS si Android si pe Smart/Apple TV.

Folosesc Internet Explorer si nu pot deschide site-ul!

Sistemul nostru nu este optimizat sa ruleze pe versiuni de Internet Explorer mai mici de 9.0. Te rugam sa iti faci update sau sa folosesti un browser alternativ. Pentru rezultate bune, recomandam Google Chrome.

Cat de rapida trebuie sa fie conexiunea la internet?

Pentru o functionare optima este nevoie de o conexiune 3G/4G pentru dispozitivele mobile sau cel putin 100 kbit/s pentru o conexiune de internet fixa. ARKTVLive va functiona si la viteze mai mici de atat, dar la o calitate redusa a imaginii.

Cat de mult dureaza pana cand porneste un video?

Depinde de conexiunea ta la internet. Dar daca ai cerintele recomandate mai sus, un video sau un stream live va porni in cateva secunde. O conexiune stabila la internet este necesara pentru o vizionare fara intreruperi.

Imi pot folosi contul pe mai multe dispozitive?

Da, poti sa te loghezi pe cate dispozitive doresti, dar nu este posibil sa vizionezi clipuri sau stream-uri pe mai multe dispozitive in acelasi timp (o singura instanta activa permisa).

Incercarea de a viziona continut media pe mai multe dispozitive in acelasi timp, de pe un singur cont poate duce la suspendarea acestuia!

Aplicatia de pe telefon spune ca are probleme de conectare?

Verifica daca este activa conexiunea la internet. Fie prin Wi-Fi sau 3G/4G! ARKTVLive nu poate functiona fara conexiune permanenta la internet.

De ce se intrerup clipurile in timpul vizionarii?

Verifica conexiunea la internet. Calitatea de la conexiunea wireless ar trebui sa fie cel putin „Good” sau „Excellent” sau semnalul 3G/ 4G aproape de „Full”. Schimba-ti pozitia, daca este posibil, apropiindu-te de router-ul wireless, iar daca nu se poate, scade calitatea de vizionare, schimband de pe Auto pe Low, folosind butonul din coltul dreapta - jos al clipului.

Functia de reluare 7 zile

Este un „gadget” pus la dispozitia ta gratuit. Scopul este de a vedea in reluare filmele, serialele, stirile si emisiunile sportive favorite.

Utilizarea ARKTVLive pe dispozitive Apple TV si Android TV

- Este necesar modelul Apple TV - generatia 4 sau Android TV .
- Deschide App Store, respectiv Google Play Store cauta "ARKTVLive for Apple TV"/ “ARKTVLive for Android TV”, iar apoi poti descarca aplicatia.
- Porneste aplicatia.
Pentru a accesa continutul platformei este necesara conectarea dispozitivului Apple TV/ Android TV la contul tau de pe platforma ARKTVLive. Aceasta operatiune este necesara o singura data.
- Din aplicatia ARKTVLive, instalata pe Apple TV/ Android TV, acceseaza orice canal TV, post radio, fisier video (din paginile Live TV, Radio, Video). Se va deschide un meniu de conectare ce necesita un cod din patru cifre.
- In paralel, acceseaza platforma ARKTVLive pe PC prin intermediul unui browser, autentifica-te si navigheaza pana la pagina "Profilul Meu" (coltul dreapta sus).
- Selcteaza butonul "Adaugare dispozitiv" pentru a primi codul de patru cifre. Atentie, NU inchide fereastra ce contine codul!
- In meniul de conectare deschis mai devreme pe Apple TV/ Android TV, introdu codul de patru cifre, iar din acest moment poti urmari continutul platformei ARKTVLive.
- Poti inchide acum fereastra ce afiseaza codul, deschisa pe PC.

Dispozitivul tau este acum conectat si va ramane astfel pana la selectarea (daca vei dori) "Log Off" pe Apple TV/ Android TV sau "Eliminare Dispozitiv" din pagina "Profilul Meu".